Wat zijn de stappen om een Lenovo-laptop opnieuw te formatteren

Voor organisaties is het opnieuw formatteren van de harde schijf van een pc vaak een essentiële slechtheid; infecties en spyware kunnen bijvoorbeeld het besturingssysteem laten crashen en de belangrijkste keuze is om opnieuw te beginnen.

Het opnieuw formatteren van een harde schijf is een buitengewone benadering om een nieuw begin op een pc of een mobiel werkstation te maken, complete gegevens op de harde schijf, inclusief het besturingssysteem, te willen wissen. Windows stelt klanten niet in staat schijven of schijfpartities die worden gebruikt te formatteren, wat betekent dat u een vaste schijf niet opnieuw kunt formatteren terwijl Windows is geïnstalleerd terwijl Windows actief is. De manier waarop draagbare Lenovo-pc's slechts één harde schijf hebben, maakt het opnieuw formatteren van die harde schijf onmogelijk vanuit Windows. Het ondersteuningsteam van Lenovo stelt de volgende stappen voor om dit proces te voltooien.

 

Stap 1


Schakel eerst uw pc in en plaats de Windows installatie-cd in de laptop en start uw pc opnieuw op.

Stap 1- Een Lenovo-laptop opnieuw formatteren

Stap 2
Druk op een toets wanneer u een bericht ziet "Druk op een willekeurige toets om vanaf CD op te starten." Dit begint uw Windows-installatieprocedure.

Stap 2- Een Lenovo-laptop opnieuw formatteren

Stap 3


Ga door met deze installatieprocedure volgens de instructies op het scherm tot een punt dat u de optie "Waar wilt u Windows installeren?" Krijgt.

 

Stap 4


Klik op 'Drive keuzes (geavanceerd)' interface via een knop 'Volgen'.

Stap 4- Een Lenovo-laptop opnieuw formatteren

Stap: 5


Selecteer eventuele partities die u wilt wissen, voor het geval dat u de harde schijf van Lenovo hebt verdeeld en op de koppeling "Wissen" klikt. Bevestig uw keuze bij het benaderen en wacht tot een partitie dit proces van wissen voltooit voordat u verder gaat. Herhaal deze procedure op elke partitie die u wilt wissen. Merk op dat het wissen van een partitie zonder een andere te maken de niet-gepartitioneerde ruimte onbruikbaar zal maken. Deze progressie is flexibel.

Stap 5- Een Lenovo-laptop opnieuw formatteren

Stap: 6


Selecteer een partitie die u moet formatteren en klik op de koppeling "Formaat" in het geavanceerde menu met alternatieven.

Stap 6- Een Lenovo-laptop opnieuw formatteren

Stap 7


Kies "Speedy Format" als opmaaktype en "NTFS" als de bestandsindeling, klik op "Ok" om de harde schijf van de Lenovo draagbare pc te ontwerpen. U kunt nu doorgaan met de Windows-herinstallatie of deze procedure verlaten. Een draagbaar werkstation zonder geïnstalleerd besturingssysteem zal echter niet verder werken dan het essentiële opstartproces.

Stap 7- Een Lenovo-laptop opnieuw formatteren

Als je hulp nodig hebt bij dit proces, neem dan contact op met de lenovo klantenservice door te bellen naar ons hulplijnnummer +31-202253613. Technici zullen u helpen bij het voltooien van dit proces.

Lees ook deze blog: Wat zijn de stappen om Lenovo-laptop op te starten vanaf een cd

we bieden ook ondersteuning voor Norton. bel ons norton telefoonnummer voor onmiddellijke ondersteuning

onze andere Lenovo helpdesk is deze.